Jeśli jesteś zainteresowany modernizacją swojej kuchni, jedną z najważniejszych decyzji, które podejmiesz, jest to, jaki fornir wybrać dla swojej lodówki. Chociaż istnieje wiele zalet każdego z nich, plusy i minusy każdego z nich mogą się różnić. W tym artykule znajdziesz kilka porad na temat tego, na co powinieneś zwrócić uwagę przy wyborze okleiny dla swoich urządzeń kuchennych. Po podjęciu tej decyzji, będziesz na dobrej drodze do wspaniałej nowej lodówki.

Tradycyjna okleina wykonana jest z porcelany lub żywicy kompozytowej. Licówka „no-prep” jest nakładana poprzez inny proces. Tradycyjny typ wymaga rozległego przygotowania, które może obejmować usunięcie szkliwa zębów. Procedura zależy również od liczby zębów, których dotyczy i Twoich obaw. Przed podjęciem ostatecznej decyzji można obejrzeć model woskowy. Licówki porcelanowe są zazwyczaj wykonane z trwałego materiału, jednak licówki niskiej jakości mogą być droższe niż te, które nie wymagają gruntownego przygotowania.

Podobne tematy